Modern fém korlátok

Modern fém korlátok

Kovácsoltvas termékeinkkel nemcsak a hagyományos stílust képviseljük, hanem a fém korlátok új generációival is foglalkozunk. Modern korlátaink széles kínálata kültéren és beltéren egyaránt megállja a helyét. Minőség tekintetében itt nem kötünk kompromisszumot: csak ízléses, biztonságos és strapabíró korlátokat forgalmazunk.

A modern korlátokban számos felhasználási lehetőség lakozik. Új építésű házak erkélyeit, lépcsőházait díszíthetjük velük, de minimalista kertek, egyéb közösségi terek köré, vagy akár házon belüli térelválasztónak is tökéletes választásnak bizonyulnak.

Néhány közkedvelt minta a modern stílusból:

(Kattintson a képre a nagy méretben való megtekintéshez)

Cégünk többek között vállalja:

  • Beltéri korlátok,
  • Erkélykorlátok,
  • Verandakorlátok,
  • Egyéb kültéri korlátok tervezését, kivitelezését.

A referenciánkból választható megoldások mellett szívesen vállaljuk egyedi tervei megvalósítását, hogy még különlegesebbé tegyük otthonát. Hívjon fel minket bátran!

A rendeléshez szükséges információ:

  • Kérjük, adja meg, hogy hány folyóméter korlátot szeretne, valamint a leendő környezet sajátosságait.
  • A gyorsabb tervezési folyamat érdekében küldjön mintaképet, vagy válasszon mintapelattánkról!

Korlátlan lehetőségek korrekt áron

Bármelyik stílus is nyerte el a tetszését, korlát áraink minden szempontból kedvezőek. Árajánlatunk kiküldése után sem kell számolnia rejtett költségekkel. Nekünk fontos az ügyfelek elégedettsége, és ezt a szolgáltatásunk kiszámíthatóságával garantáljuk. Keressen minket, és kérjen ajánlatot modern fém korlátjainkra!


modern korlátok

Modern korlátok (minimalista stílus)

Napjaink legnépszerűbb irányzata a minimalista stílus, ami az építészetben is erőteljesen jelen van. Amennyiben Ön letisztult, egyszerű díszítésű vagy teljesen modern korlátot szeretne, ennek sincs akadálya. Hívjon minket, és kérje ajánlatunkat!

Modern korlát referenciáink

 

Egy letisztult minimalista fém korlát otthona éke lehet. Az általunk készített modern korlátok nagyszerűen mutatnak teraszon, verandán, de jól néznek ki beltéri lépcsőkorlátként, térelválasztóként is, vagy akár köztereken virágágyások, szobrok elkerítésére alkalmazva.

A Kovácsoltvas.hu weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása és anonim statisztikai adatok gyűjtése céljából.