Blog - Kerítések, és ami mögöttük van

Polikarbonát előtető

Polikarbonát előtető – a ház kicsi, ám annál fontosabb éke

Házunk egyik leghangsúlyosabb része a bejárati ajtó. Mégis mivel tehetnénk még teljesebbé és otthonosabbá ezt az aprócska teret, ha nem egy kényelmet adó előtetővel?

A polikarbonát előtető teljes mértékben megfelel e célnak, hiszen amellett, hogy egyedivé teszi a házat, roppant hasznos is lehet. Bár talán első megítélésre azt gondolnánk, díszítő funkcióján kívül nem lát el mérvadó szerepet, ez koránt sincs így.

Praktikus és mutatós

Meglehet, csak egy tenyérnyi helyet foglal el, az mégis elegendő az ernyő gyors kinyitáshoz a ház ajtaján kilépve, hogy szárazon megússzuk, ha odakint zuhog az eső, és ugyanígy elég a kulcsok megkereséséhez, ha szakadó hóban érkezünk haza. Azonban a polikarbonát előtető nem csak viszontagságos időjárásban kelhet segítségünkre. Azontúl, hogy megóv minket a csapadéktól, számos egyéb érv szól még mellette: teljesebbé és kényelmesebbé teszi otthonunkat, betöltött funkciói és az általa nyújtott fedett tér hatására már akkor érezzük, hogy hazaértünk, amikor még be sem léptünk az ajtón.

Bizonyos típusai a napfény ellen is védelmet nyújtanak, ami további előnyökkel jár. Többek között lehetővé teszik a félárnyékot kedvelő növények elhelyezését a déli tájolású épületrészeken, így könnyebben díszíthetjük a bejáratot. Télen felfogja a havat, zivatar esetén pedig szárazon tartja lábtörlőnket, ideális helyet biztosítva heverészni vágyó házi kedvencünk számára is.

Változatosság és egyszerű felhasználhatóság

Letisztult kivitelének köszönhetően a polikarbonát előtető telepítése gyors és egyszerű, legyen az terasz, bejárati ajtó, vagy akár a garázs, ahol használni szeretnénk. A széles választékból adódóan mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, legyen az egyenes, ívelt, festett vagy vízelvezető csatornával felszerelt típus.

Egy igényesen megmunkált kovácsoltvas polikarbonát előtető öltözteti a házat, és jó szolgálatot tesz tulajdonosának, elég csak a fent említett szempontokat figyelembe venni. Felületkezelésének és precíz elkészítésének köszönhetően hosszú ideig társunk lehet hazaérkezéskor és induláskor egyaránt.

Ne habozz megtekinteni kínálatunkat, hogy pár nap múlva már a Te bejáratod felett is büszkén magasodhasson ez a hasznos elem!